Rapid application development webapplicaties | Holder
Welkom bij Holder

Razendsnelle ontwikkeling van webapplicaties

 | Holder

Wat is rapid webapplication development?

RAD of Rapid application development is een software ontwikkelingsmethodiek. Kenmerkend van RAD is de snelheid van webapplicatie ontwikkeling door middel van herbruikbare componenten en de wendbaarheid die de applicatie daarmee krijgt. Door rapid application development toe te passen belooft Holder haar klanten een extreem korte time to market en een applicatie die mee verandert met de organisatie.

Wil je meer weten over RAD? Download de whitepaper "To RAD or not to RAD".

Dit is Holder | Holder

Dit is Holder

We ontwikkelen met grote passie en een no-nonsens mentaliteit vernieuwende business applicaties. In alles wat we doen, waarborgen we de snelheid zodat jij het maximale potentieel van je innovatie benut om die disruptieve speler in de markt te kunnen zijn.

 | Holder

Waarom RAD?

Door de inzet van RAD-platform Betty Blocks is Holder in staat:

  • middels co-creatie écht samen met de mensen die de business het beste kennen te ontwikkelen; 
  • met herbruikbare componenten én een bak aan ervaring 8x sneller dan je gewend bent te ontwikkelen; 
  • maatwerk applicaties te ontwikkelen met een ongekende wendbaarheid zodat IT je altijd stimuleert om te blijven innoveren.

Lisanne Steenis

Neem contact op met Holder

Mooi gaan!

Als echte Westfriezen met een gezonde no-nonsens mentaliteit en passie voor het vak ontwikkelen de Holderianen extreem snel wendbare webapplicaties. Nieuwsgierig hoe snel we jouw concept kunnen platslaan naar een innovatieve webapplicatie?

back

Maak een afspraak

Met een gezonde no-nonsens mentaliteit en passie voor het vak ontwikkelen de Holderianen extreem snel jouw applicaties. Nieuwsgierig hoe snel we voor jou aan de slag kunnen? Laat je gegevens achter.

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord