Rapid application development met Holder | Holder
Welkom bij Holder

Wees die disruptieve speler in de markt met Rapid Application Development

 | Holder

Disruptie is de norm

In een wereld waarin disruptie de norm is, dwingt de snelheid en de impact van technologische veranderingen organisaties om te innoveren. Vernieuwende applicaties zijn de brandstof van die innovatie. Holder doorbreekt de status quo van software ontwikkeling met een nieuwe methodiek.

Rapid Application Development | Holder

Rapid Application Development

RAD of Rapid Application Development is een software ontwikkelingsmethodiek. Kenmerkend van RAD is de snelheid van applicatie ontwikkeling door middel van herbruikbare compontenten en de flexibiliteit die de applicatie daarmee krijgt. Door Rapid Application Development toe te passen belooft Holder haar klanten een extreem korte time to market en een applicatie die flexibel meeverandert met de organisatie.

 | Holder

RAD-platform Betty Blocks

Betty Blocks is een high productivity application platform as a service. Een mond vol, daarom noemen wij het een RAD-platform (Rapid Application Development). Vanuit het principe dat niet ieder stukje code iedere keer opnieuw ontwikkeld hoeft te worden, bouwen we met herbruikbare componenten en zonder die-hard te coderen kwalitatieve webapplicaties. Dit stelt ons in staat om samen met de klant een flexibele applicatie te bouwen met een super korte time to market.

Lisanne Steenis

Neem contact op met Holder

To RAD or not to RAD

Maak kennis met onze snelle werkwijze en het multi disciplinair team vol knappe koppen en gedreven projectmanagers.

back

Maak een afspraak

Ontdek wat de Holderianen voor jou en je organisatie kunnen doen. Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord