Rapid Application Development Software | Holder
Welkom bij Holder

Rapid Application Development Software

 | Holder

Snelle ontwikkeling van webapplicaties

Het imago van software ontwikkeling is duidelijk: lange doorlooptijden als je een maatwerk applicatie wil laten bouwen. En dat in een markt waar disruptie de norm is en waar de snelheid en impact van technologische veranderingen organisaties dwingt om te innoveren. Snelle prototyping en vernieuwende applicaties zijn de brandstof van deze innovatie. Holder ontwikkelt door de inzet van RAD-tooling snel innovatieve applicaties zodat organisaties in no time de functionaliteit in de markt kunnen toetsen.

Wat is RAD? | Holder

Wat is RAD?

RAD of Rapid application development is een software ontwikkelingsmethodiek. Kenmerkend van RAD is de snelheid van applicatie ontwikkeling door middel van herbruikbare compontenten en de wendbaarheid die de applicatie daarmee krijgt. Door rapid application development toe te passen belooft Holder haar klanten een extreem korte time to market en een applicatie die mee verandert met de organisatie.

 | Holder

Rapid application development software Betty Blocks

Betty Blocks is een high productivity application platform as a service. Een mond vol, daarom noemen wij het een RAD-platform. Vanuit het principe dat niet ieder stukje code iedere keer opnieuw ontwikkeld hoeft te worden, bouwen we met herbruikbare componenten en zonder die-hard te coderen kwalitatieve webapplicaties. De rapid application development software van Betty Blocks stelt ons in staat om samen met de klant een wendbare applicatie te bouwen met een super korte time to market.

Wil je meer weten over RAD? Download de whitepaper "To RAD or not to RAD".

Arjan Stet

Commercieel directeur

Neem contact op met Holder

Wij zijn Holder

Met een gezonde no-nonsens mentaliteit en grote passie voor het vak ontwikkelen Holderianen vernieuwende applicaties.

back

Maak een afspraak

Benieuwd hoe snel we jouw applicatie ontwikkelen? Laat je gegevens achter en we bellen je terug.

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord