Rapid application development platform Betty Blocks | Holder
Welkom bij Holder

Wij zijn officieel partner van Rapid Application Development Platform Betty Blocks

 | Holder

De brandstof van innovatie

In een wereld waarin disruptie de norm is, dwingt de snelheid en de impact van technologische veranderingen organisaties om te innoveren. Vernieuwende applicaties zijn de brandstof van die innovatie. Holder ontwikkelt in co-creatie met klanten supersnel vernieuwende applicaties. Dit doen wij op het rapid application development platform Betty Blocks.

<span>RAD-platform</span> Betty Blocks | Holder

RAD-platform Betty Blocks

Betty Blocks is een door Gartner erkent rapid application development platform. Doordat Holder op dit RAD-platform applicaties ontwikkelt, zijn we in staat super snel vernieuwende webapplicaties op te leveren die flexibel meegroeien met de organisatie. Kortom: Doordat wij met een RAD-tool ontwikkelen, kunnen wij jou een korte time to market beloven.

 | Holder

Snel, kwalitatief en flexibel

Betty Blocks is een 100% cloud-based platform. Doordat we met herbruikbare software componenten werken, kunnen we niet alleen met de snelheid van ontwikkelen een korte time to market behalen, maar garanderen we tevens een webapplicatie van goede kwaliteit die flexibel meegroeit met de organisatie. In tegenstelling tot andere applicatie ontwikkelaars bieden wij organisaties de mogelijkheid om samen aan de applicatie te werken door de laagdrempelige werkwijze van het RAD-platform.

Lisanne Steenis

Neem contact op met Holder

Start de samenwerking

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

back

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we bellen je terug voor een kennismaking.

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord