Growth Hacking dienst van Holder | Holder
Growth Hacking

Maak een succes van jouw business met growth hacking

 | Holder

Laat je business groeien.

Growth hacking is het buzz-woord voor startups én scaleups. Want wil niet iedere ondernemer, ongeacht of je net begint of niet, een groei initiëren?

Door de waardevolle data uit je online product te analyseren, testen en optimaliseren realiseren we het volledige groeipotentieel en creëren zo op de lange termijn succes.

Maak kennis met ‘Growth Hacking.

Waarom we fan zijn van <span>Growth Hacken</span> | Holder

Waarom we fan zijn van Growth Hacken

Opdrachtgever Lendahand werd binnen 18 maanden een van de tien grootste crowdfundingplatforms van Nederland. The Ocean Cleanup haalde met ons 2,3 miljoen euro op. ZELF verzekeringen - onderdeel van Vivat - lanceerde 3 nieuwe producten in korte tijd. En Con Amore verviervoudigde binnen een jaar het aantal gebruikers van hun e-learningplatform.

Holder is dol op innovatieve concepten van gedreven ondernemers met een 'the sky is not the limit' instelling. Sinds 2002 realiseren we met succes de online ambities van ondernemers. Vanaf het eerste ruwe idee tot het growth hacken van het kersverse online product staat het team van Holder naast jou als ondernemer.

Brendan Schoon

Productspecialist

Neem contact op met Holder

Check in bij Brendan

Wil je weten wat onze productspecialist Brendan voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op en bepaal samen met ons je groeistrategie, KPI's, kanalen en optimalisaties. Op basis van je online ambities en doelen ontwikkelen we een plan om jouw business te laten groeien.
Check in bij Brendan >

back

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord