Jouw eigen development team ondersteunt bij de doorontwikkeling | Holder
Welkom bij Holder

Jouw technisch partner voor software ontwikkeling

 | Holder

Software ontwikkeling uitbesteden

Komt jouw ontwikkelteam continu handen te kort waardoor jouw online platform of applicatie niet de gewenste groei kan maken? Laat je dan door Holder ontzorgen! De jarenlange kennis en ervaring van onze software engineers resulteren dagelijks in innovatieve online producten en platformen. Dat maakt Holder de ideale partner in het ondersteunen en adviseren van jouw development team.

Wij <span>ondersteunen</span> jouw ontwikkelteam | Holder

Wij ondersteunen jouw ontwikkelteam

Holder is een online productontwikkelaar die gespecialiseerd is in het ontwikkelen diverse webconcepten en applicaties. Door onze flexibele werkwijze en een groot allround team van software engineers kunnen we snel schakelen en jouw team (tijdelijk) van extra ontwikkelkracht voorzien.

 | Holder

Een flexibel ontwikkelteam

Holder adviseert en denkt actief mee met het team van software developers van diverse klanten. Wij ondersteunen hen door hen van externe ontwikkelaars te voorzien. Heeft jouw eigen development team handjes te kort? Dan kan Holder een eigen developer of een heel ontwikkelteam met kennis en ervaring van Java, Ruby on Rails en andere programmeertalen inzetten. Zo geven we jou de mogelijkheid om op projectbasis snel het platform door te ontwikkelen of nieuwe features te bouwen zonder dat je daar eigen developers voor aan hoeft te nemen.

Neem contact op met Holder

Let's teamup!

Geïnteresseerd in wat een extern ontwikkelteam voor jou kan betekenen?

back

Maak een afspraak

Van online product strategie naar een kickass platform. Besteed de ontwikkeling van jouw software uit.

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord