Factoringsoftware ontwikkeling met een korte time-to-market | Holder
Welkom bij Holder

Houd grip op je factoringbedrijf met de factoringsoftware van Holder

 | Holder

Maatwerk Factoringsoftware duur

Geen enkele onderneming is 100% hetzelfde, elke onderneming vereist dan ook software die naadloos aansluit op de werkzaamheden. Factoring maatschappijen krijgen al snel te maken met starre standaard software die veelal niet aansluit op de eisen van de factoringmaatschappij. Het ontwikkelen van maatwerk software kan echter een tijdrovend en duur proces worden.

Binnen <span>5 dagen</span> je eerste prototype | Holder

Binnen 5 dagen je eerste prototype

Binnen 5 dagen jouw eerste prototype van de maatwerk factoring applicatie, dat is de kracht van Holder. Een minimal viable product met jouw eerste functionele eisen en wensen zetten we met enkele dagen op. Geen star en log systeem, maar wendbaar en eenvoudig aan te passen zodat je applicatie precies past bij het bedrijf.

 | Holder

Credit Sales: Factoringsoftware in actie

Met een 100% cloud-based applicatie kan Credit Sales altijd en overal de relaties en contracten beheren. Na het sluiten van een deal kunnen de klanten direct aan de slag met het verkopen van facturen via post, fax, mail of een webservice. Dankzij de 2-weg koppeling met boekhoudpakket Twinfield en de bank is er geen extra administratief werk en worden betalingen op facturen direct uitgelezen. Met een persoonlijke inlog krijgen de klanten van Credit Sales tevens direct inzage in hun eigen administratie.

Met de snelheid waarop Credit Sales opereert, is ook het prototype van de applicatie ontwikkeld. Binnen 5 dagen werden de eerste functionele eisen en wensen omgezet in een Betty Blocks applicatie.

Arjan Stet

Holder

Neem contact op met Holder

Bouw vandaag nog jouw factoringsoftware

Holder is jouw energieke, hardwerkende, tikje eigenwijze - maar altijd toegewijde - partner die maar één doel heeft: jouw software zo snel mogelijk ontwikkelen. Benieuwd naar jouw time-to-market?

back

Maak een afspraak

Ontdek wat de Holderianen voor een factoringmaatschappij kunnen doen. Maak een afspraak!

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord