Digitale Transformatie voor jouw organisatie | Holder
Welkom bij Holder

Maatwerk applicaties voor een succesvolle digitale transformatie

 | Holder

Digitale transformatie

Digitalisering, het is een van de belangrijkste factoren om innovatie te creëren in jouw branche. Sommige organisaties digitaliseren volledige businessmodellen, terwijl anderen nog slechts experimenteren. Een ding staat in ieder geval vast; ieder bedrijf in elke sector krijgt uiteindelijk te maken met digitale transformatie.

Meer dan alleen digitaliseren | Holder

Meer dan alleen digitaliseren

Digitale transformatie gaat verder dan alleen het digitaliseren van marketing-, sales- en bedrijfsprocessen. Digitale transformatie vernieuwt een compleet businessmodel. Denk maar aan Kodak. Zij bleven blind voor het toekomstperspectief: digitale fotografie veroverde in no time het oude businessmodel. Kodak speelde, met haar chemische filmfabrieken, veel te laat op in op de digitaliseringsslag in fotografieland.

Digitale transformatie maakt zijn opmars in alle branches uit de meest onverwachte hoeken. Voel jij de hete adem van innovatie in jouw branche al in je nek? Tijd voor actie! Bij Holder spelen we graag vandaag nog in op de technologische mogelijkheden van morgen.

 | Holder

Blijf jouw concurrentie voor

"We doen het al jaren zo, dus waarom zouden we onze processen veranderen?". Het is een veelvoorkomende uitspraak die digitale transformatie de kop in drukt. Wanneer de concurrent voorsprong genereert met digitalisering en het gehele businessmodel vernieuwt, maakt het niet meer uit dat je als bedrijf heel efficiënt werkt op de ‘oude’ manier.

Arjan Stet

Commercieel directeur

Neem contact op met Holder

Maak jouw digitale vertaalslag!

Holder is dol op innovatieve concepten van gedreven ondernemers met een 'the sky is not the limit' instelling. Sinds 2002 transformeren wij klassieke werkprocessen naar de digitale werkwijze van morgen met innovatieve en wendbare applicaties.

back

Maak een afspraak

Start jouw digitale transformatie met het eerste telefoontje naar Holder. We bellen je ook graag even terug.

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord