Crowdfunding platforms succesvol ontwikkelen | Holder
Welkom bij Holder

Realiseer je online ambities
met een succesvol crowdfunding platform

 | Holder

Ontwikkel jouw crowdfunding platform

Holder ontwikkelt voor diverse klanten online crowdfunding platformen die startups, ondernemers en investeerders met elkaar verbinden. Holder helpt organisaties niet alleen met de technische realisatie van het crowdfunding platform, met een ruime kennis van de markt en jarenlange ervaring dagen we je uit en ondernemen met je mee.

Holder is een online productontwikkelaar die gespecialiseerd is in het bouwen van crowdfunding platformen en webapplicaties. Door de jarenlange ervaring en kennis van de markt zijn we de perfecte sparringspartner die met je meedenkt over de strategie en helpt uitkristalliseren van jouw concept. Van donation en equity based platformen tot lending based crowdfunding webapplicaties, we ontwikkelen jouw crowdfunding software geheel op maat.

Onze <span>drijfveer</span> | Holder

Onze drijfveer

  • The Ocean Cleanup haalde met een crowdfundingplatform van Holder 2,2 miljoen euro op.
  • Symbid werd een van de tien grootste crowdfundingplatforms van Nederland.

Holder is dol op innovatieve concepten van gedreven ondernemers met een 'the sky is not the limit' instelling. Sinds 2002 realiseren we met succes de online ambities van ondernemers in het crowdfundinglandschap. Vanaf het eerste ruwe idee tot het growth hacken van het platform staat het team van Holder naast je.

Arjan Stet

Commercieel Directeur

Neem contact op met Holder

Bouw jouw platform!

"Succes begint bij ambitie. En daar is een gezonde dosis creativiteit en durf voor nodig. Met ons betrokken team en de Holder Way of Working ontzorgen we je en realiseren we samen jouw crowdfunding succes!"

back

Maak een afspraak

En kom erachter wat de crowdfundingspecialisten van Holder voor jou kunnen doen.

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord