Crowdfunding platform opzetten samen met Holder | Holder
Welkom bij Holder

Zet jouw crowdfundingplatform op met de specialisten van Holder

 | Holder

Jouw crowdfundingplatform opzetten?

Wij bieden jou een complete oplossing voor crowdfunding. Holder heeft flexibele componenten ontwikkeld voor zowel donatie-, lening en aandelen gebaseerde platformen.

Met onze kennis en ruime ervaring in het ontwikkelen van crowdfunding platformen als Symbid, Lendahand en Gamibitious kunnen we jou snel van dienst zijn. Onze specialisten kennen de markt en denken graag actief met je mee over de invulling van jouw crowdfunding platform.

De <span>Holder</span> Way of Working | Holder

De Holder Way of Working

Onze filosofie is niet meepraten maar meedenken en ondernemen. Klinkt eenvoudig, maar wij zijn ervan overtuigd dat zo de meest geslaagde online producten en platformen ontstaan.

De Holder Way of Working is een samensmelting van drie disciplines die nodig zijn voor het succesvol realiseren van jouw crowdfundingplatform. Door een gedegen online strategie, software ontwikkeling en growth hacking versterken we de innovatie van jouw platform.

Arjan Stet

Commercieel Directeur

Neem contact op met Holder

Let's build your platform

Bij Holder staan we stevig met onze voeten in de West-Friese klei. Met een nuchter, tikje eigenwijs maar bovenal ambitieus team van ontwikkelaars bouwen we state of the art crowdfunding platformen.

back

Maak een afspraak

Ontdek wat de crowdfunding experts voor jou kunnen doen. Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Laat je gegevens achter.

Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord