Wint Symbid de Shell LiveWire Award 2011? | Holder
Holder Blog
Lisanne Steenis

Wint Symbid de Shell LiveWire Award 2011?

  • Lisanne Steenis
  • 25 Nov 2011

Internetbureau Holder feliciteert Symbid met de finaleplek voor de Shell Live Wire Award 2011!  

Dit is natuurlijk goed nieuws voor Symbid, maar ook voor iedere startende ondernemer  en investeerders op Symbid.nl. Want wie wil nu niet kunnen vertellen dat jouw investeringsplatform de innovatie award van Nederland heeft gewonnen? Bovendien maakt Symbid kans op een mooie prijs van €10.000,-. Deze gaat Symbid gebruiken om hun service nog verder te optimaliseren.

Het LiveWire programma is een internationaal programma van Shell. Het programma wordt in Nederland uitgevoerd door Syntens, innovatienetwerk voor ondernemers. Dit programma biedt ondernemers informatie, advies en begeleiding om hun bedrijf concreet verder te helpen en kansen te verzilveren.

Op 14 december zal de finale plaatsvinden, en Symbid is één van de vier finalisten voor de Shell LiveWire Award 2011. Symbid heeft jouw stem nodig om deze prestigieuze prijs binnen te slepen. Wil jij ook dat Symbid wint? Breng dan je stem uit  voor 13 december. Alvast bedankt!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord