Trots! Holder in de Deloitte Technology Fast50 | Holder
Holder Blog
Lisanne Steenis

Wij zijn trots! Internetbureau Holder in de Deloitte Technology Fast50

  • Lisanne Steenis
  • 21 Sep 2011

Internetbureau Holder is trots! Wij staan in de Deloitte Technology Fast50 2011 Benelux. Dit is een jaarlijks terugkerende ranglijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België.

Internetbureau Holder is opgericht in 2002 in Obdam, en is daar nog altijd gevestigd. Wij zijn trots dat we vanuit het Westfriese Obdam een landelijke klantenkring hebben opgebouwd. Bij Holder werken meer dan 20 jonge professionals.

Alleen bedrijven met een percentuele omzetgroei van minimaal 400% in de afgelopen vijf jaar komen in aanmerking voor de Deloitte Technology Fast50. Een aanvullende voorwaarde was dat bedrijven een zelf ontwikkelde technologie moeten gebruiken.

Internetbureau Holder ontwikkelt BettyBlocks, een cloud technologie waardoor bedrijven in staat zijn zelf zeer snel online maatwerk software te (laten) ontwikkelen voor de prijs van standaardsoftware. Maar met de flexibiliteit en en mogelijkheden van maatwerk software. Ondernemers kiezen zelf hoe ze BettyBlocks willen gebruiken: als CRM-tool, voorraadbeheersysteem, administratiesysteem of content management systeem of een combinatie hiervan. Daarnaast ontwikkelt Holder ook Prooflink. Via Prooflink kunnen website eigenaren hun bezoekers eenvoudig laten inloggen met hun bestaande accounts bij social media zoals LinkedIn, Hyves, Facebook en Twitter. Voor de websitebezoeker een gebruiksvriendelijke tool omdat de bezoeker zo niet nog een gebruikersnaam en wachtwoord hoeft te onthouden.

De groei van internetbureau Holder is volgens de oprichters Tim en Chris Obdam te danken aan de filosofie achter het werken. “Onze filosofie is niet meepraten maar meedenken. Klinkt eenvoudig, maar het is de enige manier om tot de gewenste resultaten te komen. Technische kennis is dan ook niet onze enige succesfactor. Het zijn de creatieve oplossingen en betrokken werkwijze die ons absoluut onderscheiden.”

Op donderdag 13 oktober 2011 zal de ranking van de lijst worden bekend gemaakt tijdens een galadiner in Rotterdam.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord