Wie wil er nou altijd werken? | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Wie wil er nou altijd werken?

  • Chris Obdam
  • 14 Sep 2006

Leuk al die nieuwe technieken. WIFI, UTMS en weet ik allemaal niet. Ze worden op dit moment overal aangeprezen. Probleem is alleen hoe.. Het voordeel van deze diensten zou moeten zijn dat je altijd en overal kan werken. Nou, dat lijkt me nou niet echt een voordeel! Ik ben gek op mijn werk en doe met veel plezier (ik heb dan natuurlijk ook wel een hele leuke baan…) maar altijd werken, nee dank je.

Ik vraag me ook af of dergelijke commercials werken. Een laptop producent, Lenovo (wie?) had er net ook weer een. Als je goed op de foto let ziet de dame er ook niet heel gelukkig uit, logisch ze heeft net een werkdag van 24 uur achter de rug..

Allerbelangrijkste factor in werk is altijd nog wel het plezier wat je er in hebt.. (wie werkt er nog voor geld!? :-) )En dan hoort even iets anders doen er ook bij.

Dus hierbij: Weg met mobiele telefoons die met de zaak communiceren en laptops waar je alleen op mag ‘werken’. Met een telefoon moet je niet bellen maar foto’s maken en op je laptop moet je Patience spelen, logisch toch?

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord