Waterschap Zuiderzeeland innoveert 4x sneller met Holder
Waterschap Zuiderzeeland innoveert 4x sneller met Holder
Lisanne Steenis

Waterschap Zuiderzeeland innoveert 4x sneller met Holder

  • Lisanne Steenis
  • 27 Sep 2017
In het innovatielab van Waterschap Zuiderzeeland waar innovatie de norm is, werd innovatie afgeremd door de handmatige papierwinkel en missende koppelingen met onderliggende systemen. Samen met innovatiemanager Leslie Postema ontwikkelde het team van Holder in zeer korte tijd een online product die de processen van Waterschap Zuiderzeeland weer efficiënt maakten.

Efficiëntie voor de werknemers

Door de data vanuit diverse meetpunten in het werkveld op te vangen in een RAD-applicatie, wordt deze data real-time voor het innovatielab toegankelijk. De koppeling tussen de webformulieren en de huidige systemen zorgt voor een optimale ondersteuning voor de medewerkers bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Het gehele werkproces van het innovatielab is in no time gedigitaliseerd. Met de nieuwe applicatie kunnen de medewerkers van Waterschap Zuiderzeeland nu eenvoudig op locatie informatie invoeren via een webformulier, toegankelijk op diverse devices. De informatie die op locatie beschikbaar komt, wordt eenvoudig door de medewerker geregistreerd en kan op het innovatielab meteen geanalyseerd worden. De digitale vertaalslag zorgt direct voor tijdswinst, inzicht in de processen én een minder foutgevoelige data-invoer.

'Co-creatie is key'

De applicatie is in zeer korte tijd ontwikkeld door de ontwikkelaars van Holder op het platform van Betty Blocks, in nauwe samenwerking met het innovatieteam van Waterschap Zuiderzeeland. Zij vertaalden eenvoudig de doelen naar een schaalbare applicatie die continu kan worden aangepast aan de behoefte van de mensen uit het werkveld.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord