Van familiebedrijf tot beursgenoteerde ondernemin | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Van familiebedrijf tot beursgenoteerde onderneming: allemaal klant van Holder!

  • Chris Obdam
  • 21 Oct 2011

Internetbureau Holder heeft de afgelopen weken voor zeer uiteenlopende klanten producten opgeleverd. Van een staalbedrijf tot een onderzoeksbureau en van een verzekeraar tot een handelsmaatschappij.

Significant: ontwerp, ontwikkeling en beheersysteem website
Significant is een onafhankelijk advies- én onderzoeksbureau op het gebied van: ontwikkeling en evaluatie van beleid en strategie op het gebied van maatschappelijke onderwerpen en vertaling van organisatiebeleid en –strategie naar een optimale bedrijfsvoering.

Voor Significant ontwikkelde internetbureau Holder de vernieuwde website. Van ontwerp tot eindproduct inclusief beheersysteem. Aanleiding voor de vernieuwde website was een organisatiestructuurwijziging. Wij dachten mee over de gehele website: van inhoud tot navigatie en onderhoud.

Significant gebruikt BettyBlocks als CMS voor de website.

J.P. Beemsterboer: meertaligheid en BettyBlocks
J.P. Beemsterboer startte in 1943 een handelsonderneming in import en export van voedsel. JPB exporteert deze producten naar meer dan 80 landen, met West-Afrika en Latijns-Amerika als belangrijkste afzetgebieden.

Internetbureau Holder ontwikkelde de nieuwe website. J.P. Beemsterboer Food Traders is een internationaal bedrijf, om die reden was het belangrijk dat de website eenvoudig onderhouden kon worden in meerdere talen: Nederlands, Engels, Spaans en Frans.

BettyBlocks
is het systeem waarmee dit gebeurt.

RouteMobiel aanvraagstraat: systeemintegratie, berekeningsmodule
Bij RouteMobiel kun je de volgende verzekeringen afsluiten: pechhulp (Nederland en Europa), autoverzekering en doorlopende reisverzekering. Internetbureau Holder ontwikkelde de aanvraagstraat voor RouteMobiel. 

Internetbureau Holder zorgt ervoor dat de verwerking van de polis, van aanvraag tot deurmat, volledig is geautomatiseerd. Hiervoor gebruikt de aanvraagstraat verschillende backend systemen, de bezoeker van de aanvraagstraat merkt hier uiteraard niks van.

Daarnaast is er een premieberekeningsmodule geschreven, waardoor bezoekers door het ingeven van hun gegevens de juiste premie zien.

VicObdam: ontwerp, ontwikkeling en beheersysteem website
Vic Obdam Staalbouw is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de montage van stalen constructies ten behoeve van woningbouw, renovatieprojecten, hallenbouw, utiliteitsbouw en trappen en hekwerken.

VicObdam Staalbouw gebruikt BettyBlocks om de website te onderhouden.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord