The next closet: een geslaagde samenwerking
The next closet: met een geslaagde samenwerking naar een succesvol platform
Lisanne Steenis

The next closet: met een geslaagde samenwerking naar een succesvol platform

  • Lisanne Steenis
  • 19 Jun 2014

Waarom zou je nieuwe kleding kopen als er al zoveel kleding aanwezig is? Met die vraag in gedachte bedachten de dames van The Next Closet een nieuw online platform dat sinds augustus 2013 live is gegaan waar vrouwen heel makkelijk tweedehands designerkleding kunnen gaan kopen en verkopen. In de overzichtelijke webshop kan elke vrouw 24/7 veilig en makkelijk de meest unieke items kopen.Vanuit de wensen van de doelgroep zag TNC kans om de huidige website uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. Door middel van crowdfunding had The Next Closet in korte tijd meer dan 34.000 euro opgehaald zodat het eigen team van Ruby on Rails developers, de bestaande website kon uitbreiden. Door een samenwerking met Holder aan te gaan werd het eigen development team versterkt. Zo konden de gewenste features sneller gerealiseerd worden. De samenwerking kwam niet alleen de ontwikkelsnelheid ten goede, het biedt TNC ook technische ondersteuning en wordt er met een frisse blik naar het Ruby on Rails platform gekeken. Dankzij deze geslaagde en zeer leuke samenwerking komt de expertise van beide partijen succesvol samen in de verbetering van het huidige platform.

Eén van de features is de do-it-yourself service, dit was een grote wens van de bezoekers. Met deze feature zijn de bezoekers van TNC in staat zelf een eigen ‘online closet’ te creëren. Met geavanceerde technieken stelt deze feature de fashionista in staat foto’s van haar tweedehands kledingstukken te uploaden en te verkopen. Zo wordt per persoon een gehele online garderobe gemaakt die tevens door andere bezoekers te volgen is.

Wil jij net als The Next Closet technisch ondersteund worden bij de ontwikkeling van jouw eigen platform? Neem dan contact met ons op!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord