Nieuwe website voor Magic Bodyfashion met internationale look
Nieuwe website voor Magic Bodyfashion met internationale look
Lisanne Steenis

Nieuwe website voor Magic Bodyfashion met internationale look

  • Lisanne Steenis
  • 16 May 2014

Om zich als internationaal bedrijf in de markt te profileren was het voor Magic Bodyfashion tijd om haar webshop voor onderscheidende shapewear in een nieuw jasje te steken. Met optimalisatie en geavanceerde technieken is de webshop van Magic Bodyfashion vanaf vandaag klaar voor nog meer online verkoop!

Magic Bodyfashion

Internationaal responsive design
Met het nieuwe design van de webshop zal Magic Bodyfashion haar positie internationaal versterken. Niet alleen is de webshop voor conversie geoptimaliseerd, het vangt in tegenstelling tot de oude website ook de mobiele bezoekers. Dankzij het responsive design past de website zich aan elk device aan. Zo kunnen de bezoekers heel eenvoudig vanaf hun smartphone of tablet online shapewear aankopen. Gezien het feit dat in 2013 32% van de kleding-aankopen online werden gedaan, zal het responsive design de omzet van Magic Bodyfashion direct ten goeden komen. De webshop is teven SEO geoptimaliseerd. Dankzij de SEO trackers zal de webshop beter gevonden worden door de zoekmachines. Daarnaast heeft de webshop een aparte inlog waar resellers en de pers de foto’s met een hoge resolutie kunnen downloaden.

Geavanceerde e-commerce software
Om het hele proces van de webshop te automatiseren hebben wij een Betty Blocks applicatie op maat ontwikkeld. Magic Bodyfashion kan nu in één systeem de retourafhandelingen en de voorraad beheren. Daarnaast geeft de webapplicatie hen de mogelijkheid direct de orders te factureren. Met deze cloudapplicatie hebben alle medewerkers van Magic Bodyfashion te allen tijden toegang tot het systeem. Dankzij de flexibiliteit van Betty Blocks is het systeem zeer gebruiksvriendelijk en kan het met Magic Bodyfashion meegroeien.

Wil je meer weten over Magic Bodyfashion? Kijk dan op www.magicbodyfashion.com. Voor meer informatie over het ontwikkelen van een e-commerce website of andere vragen kun je contact opnemen met Chris Obdam. Stuur een e-mail naar info@holder.nl of bel 0226 – 331 440.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord