MySepp | Mobile application | Holder
Nieuwe mobile app: MySEPP
Lisanne Steenis

Nieuwe mobile app: MySEPP

  • Lisanne Steenis
  • 25 Nov 2015

Ken je dat gevoel? Dat je de hele nacht wakker ligt van de adrenaline van een goed nieuw concept? Met dat enthousiasme schoof Nick van MySepp aan bij Holder. Zijn idee: een mobiele applicatie voor safety reports van risicovolle werkomgevingen.

MySepp is een mobiele applicatie waar medewerkers melding kunnen maken van risicovolle situaties op de werkvloer. Een openstaand elektriciteitskastje of een gebarricadeerde nooduitgang? Deze meldingen diende medewerkers voorheen via een formulier in en werden vervolgens handmatig door de administratie ingevoerd. Dit tijdrovende proces is nu verleden tijd.

MySepp: een vierdelige applicatie in 5 weken tijd ontwikkeld

"Met de mobiele applicatie MySepp kun je als smartphone-gebruiker snel en eenvoudig melding doen van onveilige situaties. Het veiligheidsrapport komt binnen in de Betty Blocks backend en stuurt direct een sms naar de supervisor. In de backend wijst de supervisor de taak aan de juiste persoon toe." vertelt Nick, één van de founding fathers van MySepp.

"Door dit proces te automatiseren besparen we elke 3 maanden 11.000 euro aan administratiekosten."

MySepp

Naast de website, waar de gebruiker inzicht krijgt in de app, ontwikkelde Holder tevens een dashboard voor het management. Het dashboard geeft inzicht in het aantal ongevallen en meldingen op de werkvloer.

De vierdelige applicatie ontwikkelde Holder samen met MySepp in slechts 5 weken tijd.

Wat levert de mobiele applicatie op?

Waar de medewerkers voorheen de veiligheidsrapporten op papier invulden, is dit proces nu volledig gedigitaliseerd. Hiermee wint de werkgever veel tijd door de laagdrempelige manier van rapporteren. Doordat de medewerkers nu meer inzicht krijgen in de voortgang van de melding stijgt hun betrokkenheid.

De mobiele applicatie heeft als enige in zijn soort veel potentie: "MySepp is erg populair onder VCA-/ISO-gecertificeerde bedrijven in Nederland, daarom zijn we nu tevens bezig met een uitbreiding naar China." aldus Nick.


Ken je dat gevoel? Dat je de hele nacht wakker ligt door een goed nieuw concept? Pitch jouw idee, dan pitchen wij jou een oplossing.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord