Nieuwe Glubble.com gelanceerd | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Nieuwe Glubble.com gelanceerd

  • Chris Obdam
  • 25 Sep 2008

Afgelopen weken was het druk op het Holder hoofdkantoor, op zich niks nieuws wij vullen onze dagen hier graag tot aan de nok. Maar afgelopen weken was er extra reden om met zijn allen de schouders er onder te zetten: Glubble.com!


Glubble is een toevoeging aan FireFox waardoor je je kinderen veilig het web kan laten bezoeken. Je selecteert zelf welke sites toegankelijk zijn voor je kinderen of je laat Glubble de sites goedkeuren. De kids kunnen dan enkele deze sites bezoeken. 

Glubble.com is een echt internetbedrijf is, kantoren in Costa Rica, New York, London maar ook gewoon in Amsterdam. Het internet kent geen grenzen.. Eerder hebben wij ook al meegewerkt aan updates van het Glubble product. Deze keer zijn wij gevraagd om drie belangrijke onderdelen mee te ontwikkelen. 

De nieuwe Glubble.com website
De Family Homepage
De Glubble Kids Browser Binnen Holder hebben wij de internet realisatie van deze producten gedaan (HTML, CSS en Ruby On Rails ontwikkeling). 

Vanmiddag vindt er in San Fransisco een persconferentie plaats waar het nieuwe product gelanceerd wordt. Inmiddels hebben we internationale tech weblogs het nieuwe product al opgepakt. Onder andere Read-Write-Web, VentureBeat en Mashable schreven er al over! Binnenkort wordt er waarschijnlijk een demo gegeven op de Amerikaanse televisie (CBS's Good morning America). Over aandacht dus niet te klagen ;-) 

Mocht je ge├»nteresseerd zijn, over enkele ogenblikken vind je alle informatie op www.glubble.com. Wij zijn erg benieuwd wat iedereen er van vind, wij vinden het zelf in ieder geval een erg mooi product geworden. Complimenten aan iedereen binnen Holder die er aan gewerkt heeft!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord