New release: Afvalbakken.nl
New release: Afvalbakken.nl
Lisanne Steenis

New release: Afvalbakken.nl

  • Lisanne Steenis
  • 4 Dec 2014

Jaren geleden claimde Rondo Afvalsystemen het domein afvalbakken.nl. Anno 2014 was het tijd om de gehele website in een nieuw jasje te steken. Als technisch partner van Rondo was het aan Holder de taak om een nieuwe e-commerce site te ontwikkelen. Afgelopen week is de webshop live gegaan!

Rondo is een klant die al bijna 20 jaar actief is in het beheren van bedrijfsafvalstoffen. De fijne samenwerking tussen Rondo en Holder gaat dan ook al jaren terug. Om afvalstromen optimaal te kunnen beheren, heeft Rondo een uniek online registratiesysteem door Holder laten ontwikkelen. Maar nu was het tijd om het domein afvalbakken.nl een nieuw leven in te blazen. En daar hoort een webshop bij! Afvalbakken.nl is gespecialiseerde aanbieder van afvalbakken voor bedrijven en instellingen in Nederland en België.

Nieuwe webshop voor Rondo
Door de fijne samenwerking waren we in staat om een moderne nieuwe webshop op te leveren die voldoet aan de eisen en wensen van deze tijd. Dit traject begon met de ontwikkeling van wireframes, functionele uitwerkingen van elke pagina, en het design. Een strak en clean responsive design is hier het resultaat van geworden. Hierdoor wordt niet alleen het brede assortiment op een overzichtelijk manier en met mooie foto’s weergegeven, ook de zoekfunctie is geoptimaliseerd. Dit maakt het voor de consument eenvoudig snel een aankoop te kunnen doen.

Na het akkoord kon de technische realisatie van start gaan. Hier ligt de kracht van Holder. De integratie met een geavanceerde backoffice, gemodelleerd met het Betty Blocks platform, zorgt ervoor dat Rondo in staat is de orders snel en efficiënt af te handelen.  

SEO geoptimaliseerd
Het domein heeft van zichzelf al een sterke SEO waarde. Om hier optimaal gebruik van te maken speelde SEO ook een belangrijke rol gedurende de ontwikkeling van de webshop. Alle elementen zijn geanalyseerd en geoptimaliseerd om zo een optimaal SEO effect te realiseren.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord