NENCrowd: het eerste B2B crowdfundingplatform
NENCrowd: het eerste B2B crowdfundingplatform
Lisanne Steenis

NENCrowd: het eerste B2B crowdfundingplatform

  • Lisanne Steenis
  • 27 Aug 2015

Wat is NENCrowd?

“NENCrowd is het eerste Business to Business crowdfunding platform in Nederland en daar zijn we trots op. Geinteresseerden kunnen middels het reward based crowdfunding platform bijdragen aan de projecten die zij belangrijk vinden en als reward hun mate van deelname afstemmen bij de totstandkoming van normen, toepassingen en veel meer." vertelt Emiel Verhoeff van NEN.

Van workshops tot de technische realisatie

Chris Obdam, CEO van Holder: "Holder heeft met veel enthousiasme gebouwd aan dit unieke platform. De ruime ervaring van het tot in de detail uitwerken van het concept en de technische realisatie van diverse platformen in combinatie met de fijne samenwerking met de NEN heeft geresulteerd in een uniek crowdfundingplatform. In diverse succesvolle kennis & strategie workshops waarbij er niet werd meegepraat maar meegedacht, werd elk aspect van het platform tot in de detail functioneel uitgedacht. De goede relatie heeft ertoe geleid dat Holder in no time een flexibel platform kon bouwen waarbij de gebruikerservaring centraal staat.”

Wil je het gehele artikel over NENCrowd lezen?  Klik hier!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord