Nakko.com gaat de concurrentie aan met Nokia | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Nakko.com gaat de concurrentie aan met Nokia

  • Chris Obdam
  • 8 Nov 2007

_ (Dit artikel is ook als Holder nieuwsbrief verstuurd. De Holder nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je aan via info@holder.nl) _

Deze week is Nakko.com officieel live gegaan. De door internetbureau Holder ontwikkelde mobile community gaat de strijd aan met grote namen als Jamba en Nokia’s MOSH. Nakko is een website waarop ringtones, wallpapers en andere leuke mobiele zaken zijn te downloaden

Maar Nakko is anders, waar je bij concurrenten grof geld betaalt voor een ringtone betaal je bij Nakko, uuhh, NAKKO! Alles is gratis! Daarnaast is het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld een filmpje van de site om je mobiel te krijgen, meld je eens aan en probeer het uit!

Hier bij Holder zijn we erg trots op het resultaat en hopen dan ook dat Nakko.com een enórm succes wordt, maar met zo’n gave site kan dat niet anders natuurlijk! ;-)

Het hele Holder team heeft fantastisch werk geleverd. De site heeft hippe eigenschappen als communicatie met MSN Messenger en downloaden via WAP. Maar Nakko is gelijk ook een plek waar je vrienden kan maken en je eigen ringtone kan delen met deze vrienden. Kortom weer helemaal in web 2.0 stijl!

Lid worden kan alleen op uitnodiging, maar een reply op deze e-mail is voldoende voor exclusief toegang op de leukste site van 2007!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord