Meerwaarde door Advies & Techniek
Meerwaarde door Advies & Techniek
Jeroen Bulters

Meerwaarde door Advies & Techniek

  • Jeroen Bulters
  • 23 Jul 2015
Zonder direct op een Duits automerk te willen lijken kunnen we onze volledige filosofie wat betreft software ontwikkeling samenvatten in een paar woorden: Meerwaarde door advies & techniek.

Flexibel of Vast

Een meerwaarde leveren we op verschillende manieren, maar begint altijd met het inzichtelijk maken van de concrete wensen en benodigdheden van de klant. In een interessante brainstormsessie buigen we ons samen met de klant over het businessplan. Soms sluiten de wensen - naar onze mening - niet helemaal aan bij datgene wat daadwerkelijk nodig is voor een succesvol product. En soms is de werkelijke nood vele malen hoger dan gewenst of van te voren is ingeschat. In beide gevallen is een externe leverancier van “techniek” goed inzetbaar om het online product of platform naar een hoger niveau te tillen.

Technisch partner

Als strategisch technisch partner levert Holder al jaren een stabiele meerwaarde voor onze klanten. Door actief mee te denken over primaire bedrijfsprocessen, door state of the art techniek in te zetten om deze processen efficienter te maken of verandering hier in te realiseren, bieden we meer dan alleen de technische invulling van het online product. Natuurlijk bouwen we deze producten met dezelfde liefde als dat we meedenken met de klant!


Maar ook aan de andere kant van het spectrum leveren wij steevast een meerwaarde met techniek. Door op korte termijn een (tijdelijke) versterking van een ontwikkelteam te kunnen leveren, stellen wij ondernemers in staat om net dat stukje extra techniek te kunnen ontwikkelen. Natuurlijk is het leveren van één of meerdere ontwikkelaars niet de enige meerwaarde die wij op het gebied van techniek leveren; de brede kennis en ervaring van onze ontwikkelaars en consultants zorgen regelmatig voor nieuwe inzichten in het ontwikkelingsproces en werking van producten.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Technisch adviseur van The Next Closet

Fashion  start-up The Next Closet wilde graag advies betreft hun Ruby on Rails platform. Daarnaast had het development team van TNC mankracht te kort om snel nieuwe features te ontwikkelen. Nadat we hen hadden geadviseerd betreffende de functionaliteit, hebben we de wijzigingen tevens geimplementeerd en succesvol opgeleverd. Naast deze functionaliteit is de complete technische implementatie van het Ruby platform van The Next Closet uitvoerig doorgelicht door onze ontwikkelaars. Naar aanleiding van de code-review, waarbij de code van het platform volledig wordt nagelopen, hebben de developers van Holder een adviesrapport uitgegeven over mogelijke vervolgstappen om het product nog verder te verbeteren.


De toepassing van de SCRUM Methode

Vanaf het eerste contact tot de oplevering van de nieuwe features hebben we volgens de SCRUM methode gewerkt. SCRUM is een flexibele manier van software ontwikkeling waarbij het ontwikkelteam na korte sprints een werkende feature oplevert. Dagelijkse standup meetings - waarbij de developers staand kort de voortgang van het project bespreken - hebben ervoor gezorgd dat de verwachtingen van zowel Holder als TNC altijd in lijn waren. Door de wekelijkse opleveringen werden de functionaliteiten door beide partijen grondig getest.Extra ontwikkelkracht voor Morgenwerk

Online uitzendbureau Morgenwerk koos voor de volledige ontwikkeling van een out of the box product voor Holder. Na een succesvolle samenwerking ontstond bij Morgenwerk de wens om een eigen developer in dienst te nemen. Vanuit de technische en ondersteunende rol helpen de developers van Holder de eigen ontwikkelaar van Morgenwerk met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe features.

Extra handjes

Dat het ene het andere niet uit sluit bewijzen een aantal van onze relaties die ons oorspronkelijk benaderden voor het leveren van “wat extra handjes” maar gaandeweg overtuigd zijn geraakt van onze commitment tot het leveren van oplossingen. Voor de meesten van deze - van origine tijdelijke - relaties zijn wij in de tussentijd uitgegroeid tot  vaste partner op het gebied van techniek.

Advies nodig?

Leveren wij enkel volledige online producten op waarbij we het proces van A tot Z doorlopen? Nee. Het meedenken over het ontwerp van applicaties, architectuur en definiëren van requirements is altijd het eerste onderdeel van ons ontwikkelproces, enkel advies op dit gebied is uiteraard mogelijk.  Onze ontwikkelaars en consultants overtuigen je graag van onze kwaliteiten.


Jeroen Bulters

Jeroen Bulters

Technisch consultant

Jeroen smult van de nieuwste technieken. Hij creëert overzicht om een voor de business zo interessant mogelijke technische oplossing uit te zetten waardoor collega's succesvolle producten kunnen ontwikkelen.

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord