Looptraining: Part 2 | Holder
Holder Blog
Tim Obdam

Looptraining: Part 2

  • Tim Obdam
  • 19 Jun 2009

Gisteravond was het weer zover. De tweede training voor de Dam tot Damloop. Tim zit ondertussen op Curaçao, maar daarvoor in de plaats hebben we deze keer Martijn die onze posse versterkte.

 Deze keer een wat minder lange workout, maar wel een intensievere. Er werd aardig wat onderlinge competitie uitgevochten, dit uitte zich in korte sprintjes. Ik en Martijn zijn er nog steeds niet over uit wie van ons twee er nou gewonnen heeft, zelfs niet na de laatste eindsprint.

Eindelijk allemaal bezweet aangekomen op kantoor nog even af zitten koelen en wat laatste rek en strek oefeningen gedaan was het weer tijd om naar huis te gaan en een goede nachtrust te nemen. 

Aankomend weekend wordt het voor iedereen individueel trainen, dus moeten we het zonder de support van elkaar zien te behalen. Bij de eerst volgende teamtraining zullen we zien wie het voortouw neemt.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Tim Obdam

Tim Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord