Lendahand: crowdfunding platform voor ondernemers in ontwikkelingslanden | Holder
Holder Blog
Lisanne Steenis

Lendahand: crowdfunding platform voor ondernemers in ontwikkelingslanden

  • Lisanne Steenis
  • 17 Jun 2013

Lendahand: geld lenen aan ondernemers in ontwikkelingslandenOnlangs lanceerden wij de nieuwe website van Lendahand. Een sociale onderneming, opgericht in 2010 door Peter Heijen, die spaarders en beleggers in Nederland de mogelijkheid biedt om te investeren in leningen aan kleine succesvolle ondernemingen in opkomende landen. Geld uitlenen via Lendahand gaat op basis van een eerlijke en gelijkwaardige relatie tussen de geldverstrekker en de ondernemer.

De ondernemer draagt een eerlijke rente af en de geldverstrekker mag een gezonde rente verwachten. Volgens Lendahand is deze gelijkwaardige relatie een goede basis voor duurzame economische groei. Het respecteert de zelfstandigheid van de ondernemer en biedt een mechanisme voor spaarders en beleggers om de veelbelovende ondernemingen te selecteren waar zij zich betrokken bij voelen.

Crowdfunding is een effectieve financieringsmethodiek waarmee op efficiënte wijze geldverstrekkers aan een brede groep ondernemers gekoppeld kan worden. Internetbureau Holder is specialist in het ondersteunen van ondernemers zoals Peter. Zowel bij het uitwerken van het concept alsmede het ontwikkelen van de benodigde front-end applicaties voor web en mobiel. De back-end van Lendahand is ontwikkeld door een Holder dochter Betty Blocks. Samen vormen zij de perfecte basis voor een succesvol crowdfunding platform.

Nieuwsgierig? Lees meer over de werkwijze van Lendahand. Je kunt de organisatie ook volgen via de socials op Facebook, Twitter en Linkedin.Wil je meer weten over het ontwikkelen van je eigen app? Neem dan eens contact op met Chris Obdam via telefoonnummer 0226-331440, stuur een e-mail of stel een vraag via Twitter.

Lendahand crowdfunding platform

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord