#ILookLikeAnEngineer: No matter how I dress, I still can code!
#ILookLikeAnEngineer: No matter how I dress, I can still code!
Lisanne Steenis

#ILookLikeAnEngineer: No matter how I dress, I can still code!

  • Lisanne Steenis
  • 4 Aug 2015

De techwereld een mannencultuur? Lisette doorbreekt als enige vrouwelijke developer het stereotype software engineer bij Holder!

Laten we Lisette even voorstellen

Lisette is een echte streber die na haar masteropleiding Systems Biology aan de Universiteit van Amsterdam dagelijks state of the art webapplicaties ontwikkelt bij Holder. “‘Puzzelen’ en nieuwe dingen creëren, dat is wat mij aantrok in software engineering. Bij het bouwen van nieuwe online producten en platformen komt naast het technische aspect veel creativiteit kijken. Deze combinatie maakt mijn werk veelzijdig en leuk.”.

Een team vol testosteron

In een team met alleen maar mannelijke developers brengt Lisette een nieuwe frisse inbreng. “We zijn wekelijks aan het sparren over nieuwe features voor onze klanten, in een team vol testosteron laat ik dan ook graag mijn stem horen. Gedurende de ontwikkeling van de applicaties houd ik altijd de ervaring van de eindgebruiker scherp in de gaten. Zo maak ik de vertaalslag tussen de wensen van de klant naar techniek naar de gebruikerservaring.”.

Kennis maken met het hele team van Holder?

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord