Holder realiseert nieuwe taxiplatform Drive Ugo
Holder Blog
Lisanne Steenis

Holder realiseert nieuwe taxiplatform Drive Ugo

  • Lisanne Steenis
  • 5 Jun 2013

Sinds kort zorgt het nieuwe bedrijf Drive Ugo voor nog meer reuring op de Amsterdamse taximarkt. De service schiet omhoog en de tarieven juist omlaag. Klanten worden vanaf nu de grote winnaars. Ondernemers Mark Stephan, Koen Bekkering en Boyd Sleeman willen met hun Drive Ugo taxi-app de Amsterdamse taximarkt veroveren en vervolgens meer Europese steden opzoeken.

Wie aan boord komt van een Ugo, stapt in een taxi met gratis 4G-Wifi, entertainment, kan afreken met creditcard en ontmoet chauffeurs die altijd vriendelijk zijn, belooft initiatiefnemer Mark Stephan. Het platform bestaat uit een app, een back-end en een payment service en is gebouwd door internetbureau Holder. Specialist in het realiseren van oplossingen voor technische startups.

'Als we hier slagen, kunnen we elke stad aan.' De service heeft veel weg van reeds bestaande taxi-apps zoals TomTomTaxi en Uber. De laatste richt zich op de luxevervoer.  Toch belooft het team van Drive Ugo het anders te gaan doen. 'We zijn niet zomaar een appbedrijf. We nemen taxipersoneel in dienst, hebben eigen auto's en de app werkt makkelijk en snel. Gelinkt aan een persoonlijk account.'

Nieuwsgierig? Surf dan naar Drive Ugo. Wil je meer weten over het ontwikkelen van je eigen app? Neem dan eens contact op met Chris Obdam via telefoonnummer 0226-331440, stuur een e-mail of stel een vraag via Twitter

Holder realiseert taxi platform Drive Ugo

De app werkt makkelijk en snel. Off Ugo!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord