Holder organiseert RubyEnRails Amsterdam 2008 | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Holder organiseert RubyEnRails Amsterdam 2008

  • Chris Obdam
  • 20 May 2008

We zijn al wat maanden onderweg met het organiseren dus te meer redenen om ook op deze plek aandacht te besteden aan RubyEnRails Amsterdam 2008. RubyEnRails is een conferentie voor Ruby en Rails ontwikkelaars. Ruby is een scripttaal waar in samenwerking met Rails websites in ontwikkelt kunnen worden.

Holder was in begin 2005 een van de eerste internetbureau's die RubyOnRails op professionele schaal inzette. Sindsdien zijn wij bij verschillende leuke evenementen betrokken, zoals RubyEnRails. Sinds dit jaar is Holder volledig verantwoordelijk voor de organisatie van het evenement. De stichting RubyEnRails heeft Holder de opdracht verleend om dit geweldige evenement te organiseren. 

Chris Obdam was ook bij eerdere edities al betrokken bij de organisatie en is nu hoofd verantwoordelijk voor de RubyEnRails dag. Holder wordt ondersteund door een groep van adviseurs en vrijwilligers om er een geweldig evenement van te maken. 

Het evenement vind 10 juni plaats, mocht je erbij willen zijn moet je snel zijn. Er zijn nog maar enkele tickets!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord