Holder in NHD | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Holder in NHD

  • Chris Obdam
  • 23 Nov 2008

Update
In het Belgische blad IT Professional staat een verslag van de Race bq. 

Holder
"Stephan Kaag en Chiel Wester Tools: Ruby on Rails, MySQL, Betty (eigen Rails plug-in) Het team van het Nederlandse internetbureau Holder heeft al aan de Nederlandse editie van de RAD Race meegedaan, waar ze derde werden. Ze werken binnen hun bedrijf al 3 jaar enkel met Ruby on Rails, en dat gebruiken ze in deze wedstrijd dan ook.

Holder vult dit aan met hun eigen generieke Rails plug-in Betty, waarmee ze snel een beheersysteem kunnen in elkaar boxen met gebruikersbeheer, een zoekfunctie, lijsten en editeervensters. "Dat zorgt ervoor dat we ons kunnen concentreren op de specifieke functionaliteit van deze toepassing," aldus Chiel Wester. De opgave noemt het duo 'uitdagend.' Stephan heeft zich op de berekeningen gestort en vindt ze lastig: "We hebben immers weinig financiële achtergrond. "Op het einde van de wedstrijd blijkt er nog een lastige bug in de berekeningen te zitten. 

De jury is onder de indruk van hun aanpak van de berekeningsregels: Holder heeft een domeinspecifieke editor geschreven waarmee de beheerder van de webapplicatie op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier nieuwe bankrekeningen kan toevoegen of de regels van een bestaande bankrekening kan aanpassen. Een originele aanpak, is het verdict van de jury, en dat levert hen een derde plaats op.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord