Het geheim van de Hypotheek Opvang Polis backoffice
Het geheim van de Hypotheek Opvang Polis backoffice
Lisanne Steenis

Het geheim van de Hypotheek Opvang Polis backoffice

  • Lisanne Steenis
  • 19 Feb 2014

Wellicht heeft u de radiospot van BNP Paribas Cardif over de Hypotheek Opvang Polis in deze dagen voorbij horen komen. Hiermee spelen zij in op de cijfers van een onderzoek van de UVW. Veel werkende Nederlanders blijken onvoldoende op de hoogte zijn van de financiele gevolgen van werkloosheid of ziekte. Daarom kan men zich nu met de Hypotheek Opvang Polis hierop voorbereiden en het gezin beschermen tegen deze financiële gevolgen.Hypotheek Opvang Polis mede mogelijk gemaakt door Betty Blocks
De verzekeringsproducten van BNP Paribas Cardif worden continu verbeterd en aangepast aan de huidige markt. Dit vraagt om een flexibiliteit van de backoffice, BettyBlocks maakt dit voor hen mogelijk. Via BettyBlocks konden we binnen korte tijd het nieuwe product live zetten waardoor Cardif op de markt vooruit kan blijven lopen. Betty Blocks blijft zo mee groeien met de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Zo kunnen zij zich weer focussen op de verbetering van de producten.

Bent u ook op zoek naar een flexibele backoffice? Neem dan contact op met de specialisten van BettyBlocks.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord