Grote IT-Spot op Overstad | Holder
Grote IT-Spot op Overstad
Lisanne Steenis

Grote IT-Spot op Overstad

  • Lisanne Steenis
  • 14 Apr 2017

De bouw start volgende week. Eind van dit jaar moet er al gewerkt worden in het 'grootste verzamelpunt van IT-, sales en marketingprofessionals in Noord-Holland Noord.' Het ontwerp is deze week gepresenteerd. Initiatiefnemers zijn de broers Tim en Chris Obdam, die vijftien jaar geleden voor zichzelf begonnen in het ouderlijk huis in -jawel- Obdam. Ze verhuisden een paar keer in en om het dorp en landen nu met hun uitdijende imperium in Alkmaar. Op Overstad om precies te zijn, tussen HAL25 en poppodium Victorie aan de Pettemerstraat.

Er komen straks tweehonderd vaste werkplekken in het pand en daarnaast nog eens dertig flexplekken. De Obdam-broers leiden inmiddels de bedrijven Betty Blocks (een applicatie-ontwikkelplatform), Woeler (social media) en online productontwikkelaar Holder, waar het allemaal mee begon.

De keus voor Overstad vlak bij het centraal station, is bewust, zeggen ze in een persbericht. "Er wordt vaak gezegd dat IT-professionals vooral in de Randstad wonen, maar i nde regio Alkmaar wonen net zoveel mensen als in de stad Utrecht. Daar zitten heel veel goede, professionele krachten tussen die juist niét elke dag in de file willen staan en ver willen reizen." Er zijn niet alleen werkplekken, maar er is ook ruimte voor ontspanning. Er komt een dakterras met open haard, een trapveld, een sportschool, een restaurant en een auditorium voor 'hack nights, meetups en conferenties.'

Lees hieronder het artikel van het Noord-Hollands Dagblad.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord