Google optimalisatie voor Nuance Kasten en Deuren | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Google optimalisatie voor Nuance Kasten en Deuren

  • Chris Obdam
  • 19 Dec 2007

asten en deuren specialist Nuance uit Zwaag gaat verder met de inzet van internet voor de verkoop van hun producten. Internetbureau Holder is gevraagd om de site te vernieuwen en te optimaliseren voor de zoekmachine Google.

Nuance haalt steeds meer verkoop binnen via de eigen website, goed gevonden worden is dan ook van groot belang. Voor Nuance heeft Holder een inventarisatie gemaakt van punten welke aangepast gaan worden op de site. Dit gebeurt aan de hand van een door Nuance aangeleverde lijst met zoekwoorden.

Het succes van de optimalisatie wordt getracked door gebruik te maken van analysetools als Google Analytics. In het afgelopen jaar zijn veel bedrijven benaderd voor ‘optimalisatie abonnementen’. Wij raden iedereen aan om hier zorgvuldig mee om te gaan. Zoekmachine optimalisatie is een proces wat kennis en geduld vergt, resultaten zijn soms pas na enkele maanden zichtbaar. Mocht u twijfelen over een aanbieding welke u gehad heeft kunt u altijd kosteloos contact met ons opnemen voor een second opinion.

Houd in ieder geval de website http://nuance-kasten-deuren.nl/ in de gaten om te zien hoe deze is geworden!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord