Even voorstellen... Brendan!
Even voorstellen...Brendan!
Sven Tol

Even voorstellen...Brendan!

  • Sven Tol
  • 10 Oct 2017
Brendan kwam in 2009 binnen als stagiair marketing communicatie bij Holder. Met zijn West-Friese nuchterheid die hij zijn woonplaats Spanbroek meeneemt past hij goed bij Holder. Na zijn stage is Brendan een aantal jaren blijven plakken. Als zijn hulp nodig was stond hij voor ons klaar. Na het afronden van een versnelde MBO-opleiding en een HBO-studie Internationaal Management is Brendan sinds 2011 officieel een Holderiaan en na een avontuur als projectmanager nu bekend als productspecialist.

‘Holder is een groep die zich kenmerkt in saamhorigheid. Veel wordt echt opgepakt als een team,’ vertelt Brendan. Die co-creatie heerst niet alleen binnen Holder, maar stralen we ook uit naar onze klanten. Over de vraag wat Brendan het leukste vindt bij Holder moet even nagedacht worden. ‘Dat moet toch wel iets niet gerelateerd aan werk zijn. Gelukkig bestaan de foto’s nog van A Day at the Park in 2011. Een aantal collega’s van Holder en Betty Blocks zullen deze memorabele dag nog wel herinneren. Het had iets te maken met een workshop cocktails maken (drinken…) en daarna nog meer bier,’ lacht Brendan.


Brendan buiten Holder om

In het weekend gaat Brendan graag een rondje mountainbiken in Schoorl. Dat lukt helaas niet altijd, omdat er ook wel eens uitgebrakt moet worden van de voorgaande avond. Veel zaterdagochtenden zijn ook groot feest bij Brendan thuis. Dan gaat hij samen met zijn vriendin met de schoonmaakmiddelen als een wervelwind door het huis.

Tip van Flip

‘Door dingen te doen en van je fouten te leren kom je veel verder,’ vertelt Brendan. Een opleiding is belangrijk maar hecht er niet teveel waarde aan. De belangrijkste lessen leer je in de praktijk.

Net als Holder wil Brendan elke dag het beste uit zichzelf halen. Hij heeft geen algemeen doel gesteld waar hij elke dag aan denkt. Brendan stelt elke dag opnieuw een doel voor die dag. Voor deze doelen maakt Brendan elke dag een lijstje met de taken van die dag en deze hebben allemaal bepaalde prioriteit. ‘Het lukt niet altijd om dit lijstje na te streven, maar het werkt wel goed als geheugensteuntje.’

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Sven Tol

Sven Tol

Online marketing executive

Plan een vrijblijvend consult met productspecialist Brendan

Razend snel applicaties ontwikkelen, dat is waar we goed in zijn. En dat moet natuurlijk ook goed! Daar hebben wij productspecialist Brendan voor.

Let's get digital
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord