Even voorstellen... Arjan!
Even voorstellen... Arjan!
Sven Tol

Even voorstellen... Arjan!

  • Sven Tol
  • 18 Sep 2017

Arjan Stet, sinds 1 september 2017 vijf jaar bij Holder. Maar deze topper is niet begonnen bij Holder, maar bij Betty Blocks op de salesafdeling. Zoals hij zelf zegt: ‘Ik was een van de eerste bij Betty Blocks’. In de aftrap van de reeks ‘Even voorstellen’ vertellen we meer over Holders commercieel directeur Arjan Stet!

“Ik miste de innovatie”

Voor Arjan binnenkwam bij Holder werkte hij bij een automatiseringsclub. Hiervoor ging hij met pak aan en das om heel Nederland door. Na een tijdje was hij daar wel klaar mee. Weinig innovatie en altijd dezelfde mensen, processen en oplossingen. Het was tijd voor iets anders!
Er kwam een kans bij Exact Software, maar via-via kwam Arjan bij de broers Obdam uit. Daar zag Arjan een stuk meer uitdaging in. Twee jaar was Arjan verantwoordelijk voor de sales van no-code platform Betty Blocks. Na die twee jaar was de overstap als commercieel directeur van Holder snel gemaakt.

Arjan over Holder

‘Holder is een een hechte groep van enthousiaste mensen die bezig zijn met hun passie en tegelijkertijd organisaties enorm vooruit helpt met innovatie’, vertelt Arjan. Hij vindt het ook leuk om te zien dat het team van Holder het onderscheidend vermogen van de klanten achterhaalt en faciliteert met IT. . Volgens Arjan is Holder een onmisbare schakel geworden voor innovatie bij al een heel aantal bedrijven. ‘Er zijn zoveel organisaties en mensen bezig met digitalisering. De innovaties volgen zich in een rap tempo op. Ieder persoon en iedere organisatie gaat daar anders mee om. Het is erg gaaf om met een groep slimme enthousiaste mensen deel uit te mogen maken van die versnelling in innovatie.’

Wat hij het leukste vindt aan Holder? Dat kan Arjan kan niet specifiek aanwijzen. De sfeer is super goed en feestjes zijn top. Voordat hij een dag bij Holder had gewerkt had Arjan er al drie feestjes op zitten.

Wat doet Arjan in het weekend?

De zaterdagochtend van Arjan ziet er chill uit. Het liefst met een cappuccino en een croissantje. Daarna doet Arjan lekker waar hij zin in heeft. Dit kan op bezoek bij vrienden zijn, een rondje mountainbiken of naar het strand. En het strand is lekker dichtbij voor Arjan, omdat hij in Bergen woont.

De tip van Arjan

Holder helpt organisaties met innovatie. Zelf zijn we ook erg bezig daarmee en hebben we veel young professionals in dienst. Arjan heeft een tip voor jonge carrière dieren: ‘Blijf vooral doen wat je leuk vindt, dan kom je het verste!’ Arjan heeft ook voor zichzelf een doel gesteld, keep in mind: ‘Iedere dag een stukje beter worden in wat we doen’.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Sven Tol

Sven Tol

Online marketing executive

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord