Een goed woordje Holderiaans: 15 jarig jubileum
Een goed woordje Holderiaans: 15 jarig jubileum
Lisanne Steenis

Een goed woordje Holderiaans: 15 jarig jubileum

  • Lisanne Steenis
  • 5 Sep 2017
Tim en Chris Obdam, de broers die 15 jaar geleden Holder begonnen in de polder van Obdam. Vanuit de klei werd een prachtig pand gebouwd waar drie startups van de broers Obdam onder één dak begonnen aan een succesvolle toekomst. Vandaag de dag zijn de drie bedrijven verdeeld over meerdere panden en verhuizen we begin januari 2018 naar Alkmaar. Samen met onze 100 collega’s werken we dagelijks aan het succes van andere bedrijven.

Achter elk succes zit een mooi verhaal. Holder begon als een ‘zolderstartup’ met vier mannen met dezelfde passie voor online innovatie en ontwikkelingen. Jonge ondernemers die aan het begin stonden van een nieuwe generatie internetbedrijven die sociaal ingestelde websites exploiteerden. Door de vele mogelijkheden van het internet en de bijbehorende nieuwe technieken als Ruby On Rails onderscheidde Holder zich van het overschot aan bureaus.

Inmiddels is het eigenwijze karakter van toen nog steeds terug te zien in de keuzes die zij maken. Vanuit de steeds terugkerende behoefte bij de klanten ontstond Betty Blocks, een RAD-platform waar Holder nu voor de volle 100% haar applicaties op ontwikkelt. Holder was en is van mening dat een webapplicatie de bezoeker verder moet helpen en het bedrijf rendement moet opleveren. Daarom ontwikkelde Holder door de jaren heen innovatieve en succesvolle webapplicaties die bijdragen aan de doelstellingen van de klanten.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.


De nuchterheid van de Obdamse polder

Holder is al jaren actief vanuit de polder in het Noord-Hollandse Obdam. De West-Friese no-nonsens “niet lullen maar poetsen” instelling zit er dan ook wel lekker in, wat tevens de kracht van de klanten versterkt. Dat we uit Obdam komen hoeft niet te betekenen dat we té nuchter zijn, Holder heeft hart voor haar klanten. “We investeren met oprechtheid in de relaties met onze klanten. Door onze ervaring zijn we in staat het onderscheidend vermogen naar een hoger niveau te tillen door niet alleen te luisteren maar ook de klant uit te blijven dagen.” vertelt Tim Obdam.

Holder beschikt over een ambitieus team dat gekwalificeerd is om grote complexe applicaties te dragen en toch ‘lekker normaal gebleven is’. Door de eigenwijze maar nuchtere kijk op de zaak heeft Holder veel organisaties online gebracht.

Het veranderen van de spelregels

Tijdens de afgelopen 15 jaar is Holder als startup uitgegroeid tot een innovatief bedrijf dat andere organisaties stimuleert ook te blijven innoveren. De dienst van Holder gaat verder dan techniek alleen. “Wij onderscheiden ons door niet alleen door de spelregels van applicatie-ontwikkeling te veranderen, we blijven de klant tevens uitdagen. Door volledig op het RAD-platform Betty Blocks te ontwikkelen, realiseren we een ongekende snelheid van ontwikkelen, verkorten de time to market en denken we actief mee over het onderscheidend vermogen van de applicatie. Onze dienstverlening staat volledig in het teken van het faciliteren van de innovatie van de klant.” aldus Chris Obdam.

Wil je meer weten over Holder? Download het exclusieve woordenboek: een goed woordje Holderiaans hieronder.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Een goed woordje Holderiaans

Download het exclusieve woordenboek: Holderiaans. Laat je gegevens achter en ontvang de infographic direct in je mailbox.

Download het woordenboek
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord