nieuwe website nationale financieringswijzer door Holder
De Nationale Financieringswijzer is vernieuwd!
Jeremy Metselaar

De Nationale Financieringswijzer is vernieuwd!

  • Jeremy Metselaar
  • 13 Feb 2017

Meer in- en overzicht over financieren

Is een private investeerder of crowdfunding iets voor jou? Of is er een financieringsregeling mogelijk? Je wilt je ondernemersplan financieren, maar hebt nog geen idee welke financieringsvormen daarbij passen? Wat zijn de kenmerken eigenlijk van deze financieringen? Voor het antwoord op deze vragen en nog veel meer, ga je naar De Nationale Financieringswijzer. Deze is onlangs vernieuwd, waardoor je meer in- en overzicht krijgt over financieren. Ook kun je, door het beantwoorden van slechts enkele vragen, snel en objectief inzicht en overzicht van jouw mogelijkheden krijgen.

De laatste jaren zijn de mogelijkheden voor financiering enorm toegenomen. Talloze nieuwe vormen van financiering zijn ontstaan naast de traditionele financiering zoals kredietverlening bij banken. Om ondernemers te helpen in hun ori├źntatieproces naar een passende financieringsvorm geeft de Nationale Financieringswijzer in- en overzicht van zowel publieke als private mogelijkheden.

Online productontwikkeling door Holder

Op initiatief van Het Ministerie van Economische Zaken, de Nederlandse Vereniging van Banken, Kamer van Koophandel, MKB Nederland, VNONCW en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland ontwikkelde het team van Holder een vernieuwde website die ondernemers ondersteunt in hun zoektocht naar het vinden van een passende financiering.

Veel ondernemers hebben al gebruik gemaakt van de informatie op de website. Met behulp van hun ervaringen hebben we de Nationale Financieringswijzer verder verbeterd. Je wordt geholpen bij het vinden van passende financiering. De Nationale Financieringswijzer zet private en publieke financieringsvormen op een rij en geeft antwoord op vragen zoals:
  • Welke financieringsvormen passen bij mijn plannen?
  • Wie kan mij verder helpen?
  • Hoe bereid ik mij voor op financiering?

Bekijk de site nu op www.nationalefinancieringswijzer.nl

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Jeremy Metselaar

Jeremy Metselaar

Online Marketeer

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord