De kop is eraf! | Holder
Holder Blog
Lisanne Steenis

De kop is eraf!

  • Lisanne Steenis
  • 15 Jun 2009

Vanavond is het startsignaal eindelijk gegeven: de Holderianen Tim, Dax en moi (Paul) hebben de eerste gezamenlijke looptraining gedaan voor de welbekende (en voor sommigen beruchte) Dam tot Damloop.

Het was een aardige 6,5 kilometer; niet slecht voor een beginner denk ik dan ;) Wel moet ik toegeven dat ik telkens aan de noodrem trok. Dax en vooral Tim hadden eigenlijk wel door kunnen trekken. De laatste 100 meter moest ik van Tim nog alles uit de kast halen en een klein Rocky momentje voor de hoofdingang van ons pand (zonder de muts en sneeuw) was een feit :P

Nu, driekwartier en een maaltijdsalade later, voel ik het best wel aan mijn dijbenen. Maar goed, bij de eerste keer moet ik geen wonderen verwachten; aanhouden de trainingen.

Alle anderen die zich ook voorbereiden voor de Dam tot Damloop veel succes en tot in September. En wat betreft de Holder looptrainingen: To be continued...!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord