Crowdfundingplatform Lendahand wint Financieel Product van het Jaar
Crowdfundingplatform Lendahand wint Financieel Product van het Jaar
Lisanne Steenis

Crowdfundingplatform Lendahand wint Financieel Product van het Jaar

  • Lisanne Steenis
  • 23 Dec 2015

PERSBERICHT 15 JANUARI 2016

December is met recht een feestmaand voor onze klant Lendahand! Begin December bereikte het crowdfundingplatform Lendahand de magische mijlpaal van 4 miljoen aan uitgeleende euro’s. Eind december schitterde zij in de top 10 van de grootste crowdfundingplatform van Nederland. Maar de kers op de taart: de eerste prijs van DFT Financieel product van het Jaar!

Nadat Lendahand in december al was verkozen tot Product van de Maand, bekroonde De Telegraaf het platform nu ook tot Financieel Product van het Jaar. Een prachtige prestatie!

Een succesvol jaar voor Lendahand

In een jaar waarbij de 500ste ondernemer is gefund en de 1000ste uitlener een lening heeft verstrekt en Ghana, Mongolië en Zambia aan het platform zijn toegevoegd, dendert Lendahand door. Inmiddels lenen duizenden beleggers via Lendahand geld aan meer dan 500 projecten in opkomende landen.

Winnaar Financieel Product van het Jaar

De jury van DT, onder leiding van econoom en beleggingsexpert Jaap van Duijn was vooral zeer te spreken over de laagdrempeligheid van de website. Daarnaast beloonde hij de transparante manier van communiceren en het model waarbij solide lokale partners de risico's afdekkendT


Vervuld met trots heeft oprichter en CEO Peter Heijen afgelopen week de prijs in ontvangst genomen, overhandigd door Herman Bouter, DFT-columnist, bedenker van de rubriek Product van de Maand en de prijs Financieel Product van het Jaar.

Lees hier hoe het crowdfundingplatform van Lendahand is ontwikkeld.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord