Crowdfunding platform Symbid lanceert nieuwe website
Crowdfunding platform Symbid lanceert nieuwe website
Lisanne Steenis

Crowdfunding platform Symbid lanceert nieuwe website

  • Lisanne Steenis
  • 25 Feb 2014

Crowdfunding platform Symbid lanceert nieuwe website
Symbid lanceerde onlangs met trots de nieuwe website van haar succesvolle crowdfunding platform in samenwerking met Holder. Met een nieuw design heeft Symbid de stap van een startup naar een succesvol crowdfunding platform gezet. De nieuwe website is op deze manier klaar gemaakt voor de verder internationale expansie die volgt na de recente beursgang.State of the art
Het team van Symbid vond het na drie jaar tijd om het platform een nieuw design te geven. Samen met Holder ontwikkelde zij een aantrekkelijk design dat op elk device perfect functioneert. Dankzij het state of the art van het crowdfunding platform dat Holder voor de eerste website ontwikkelde, is Symbid zeker van een gedegen, veilige en actuele fiscale omgeving voor het afhandelen van donaties en investeringen. Symbid speelt met het platform in op de grote behoefte aan financieringen van nieuwe proposties. Het platform is voor iedereen toegankelijk, zowel grote als kleine investereerders kunnen bij Symbid terecht. Ook na de lancering van de nieuwe website staan de ontwikkelingen niet stil. Holder en Symbid maken continu stappen in de verbetering van de online service van dit gebruiksvriendelijke platform.

Nieuwe proposities
Met de lancering van de nieuwe website werden er tevens een aantal nieuwe proposities gepresenteerd. De bezoekers reageerden zeer positief op deze nieuwe proposities. Zo werd er in het eerste weekend 20% van het bedrag voor de populaire boekhandel Donner in Rotterdam opgehaald. De cijfers geven wel aan dat het platform prachtig aansluit op de wensen van de innovators en investereerders. In drie jaar tijd werd er voor 2,6 miljoen euro opgehaald voor 54 proposities. Goede ideeën die inmiddels voor een groot deel door crowdfunding gefinancierd zijn. 

Noot voor de redactie 
Wilt u meer weten over Symbid? Kijk dan op www.symbid.nl. Voor meer informatie over het ontwikkelen van een crowdfunding platform of voor andere vragen kunt u  contact opnemen.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord