Crowdfunding platform Lendahand lanceert nieuwe website
Crowdfunding platform Lendahand lanceert nieuwe website
Lisanne Steenis

Crowdfunding platform Lendahand lanceert nieuwe website

  • Lisanne Steenis
  • 15 May 2014

Gisteren lanceerde Lendahand met trots de nieuwe website van haar crowdfunding platform in samenwerking met Holder. Dankzij het nieuwe design werd de website niet alleen gebruiksvriendelijker, het zal naar verwachting ook meer converteren. Lendahand speelt met het platform in op de grote behoefte aan projectfinancieringen in de opkomende landen.

Lendahand

Interactief design

Om in de zeer populaire markt van crowdfunding de concurrenten voor te blijven, was het voor Lendahand tijd om de website in een nieuw jasje te steken. Met een interactief design maakt Lendahand de stap van een startup website naar een volwaardig crowdfunding platform voor projecten in de opkomende landen. Gedurende de ontwikkeling van de nieuwe website stond de optimalisatie van het inlogproces en de betaalflow centraal. Zo zijn er aan de homepage van de nieuwe website meerdere call-to-action elementen toegevoegd. De bezoekers krijgen zo direct de mogelijkheid een project te steunen. En niet alleen in één project, met een nieuwe implementatie kunnen zij ook een bedrag laten verdelen over alle projecten.

Informatievoorziening
Daarnaast wilde Lendahand de informatie duidelijker weergeven. Door veel met beeldmateriaal als foto’s en icons te werken, wordt de boodschap op de homepage op een snelle manier zonder al te veel tekst overgebracht. Wanneer de bezoekers meer van een project wilt weten, kunnen zij op de pagina van het project alle informatie en crowdfunding gegevens vinden. Daarnaast is de website tevens SEO geoptimaliseerd waardoor zij beter vindbaar zullen zijn in de zoekresultaten van de zoekmachines.

Wil je meer weten over Lendahand? Kijk dan op www.lendahand.com. Voor meer informatie over het ontwikkelen van een crowdfunding platform of andere vragen kun je contact opnemen.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord