Crowdfunding platform Gambitious zet nieuwe stappen
Holder Blog
Lisanne Steenis

Crowdfunding platform Gambitious zet nieuwe stappen

  • Lisanne Steenis
  • 29 Aug 2013

PERSBERICHT
Obdam, 29 augustus 2013


Gambitious Crowdfunding platform


Gambitious heeft vandaag een nieuwe versie van haar succesvolle crowdfunding platform voor de gaming industrie gelanceerd in samenwerking met Holder. Er is een unieke systeemintegratie met het wereldwijde betalingssysteem PayPal gerealiseerd. Daarnaast geeft Firefly studio's de populaire game Stronghold Crusader een vervolg.

Wereldwijd veilig en snel betalen via een e-mailadres
Via PayPal kunnen de donateurs van Gambitious veilig en snel met hun e-mailadres betalingen verzenden via het internet. PayPal levert betaaloplossingen voor bedrijven waar traditionele betaalsystemen niet genoeg mogelijkheden bieden. Het PayPal netwerk is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd. Door de wereldwijde omvang van het netwerk en het feit dat PayPal bij steeds meer webwinkels geaccepteerd wordt, is het de belangrijkste betaalmethode voor online verkopers.

Firefly studio's geeft het populaire Stronghold Crusader vervolg
Als klap op de vuurpijl kunnen de rts-fans van het spel StrongHold Crusader gelijk online een donatie doen. Want het bekende Firefly Studios waagt zich via het crowdfunding platform van Gambitious aan een vervolg. Als de achterban in voldoende mate van zich laat horen kan men in maart 2014 een nieuwe versie verwachten van de populaire game Stronghold Crusader 2. Ofwel: kastelen opbouwen en weer neerhalen, legers commanderen en decimeren. Maar dan in een modern jasje. Firefly studio’s is al sinds 1999 een onafhakelijke ontwikkelaar en ondermeer gespecialiseerd in real-time strategie games.

State of the art Holder crowdfunding platform Gambitious

State of the art crowdfunding platform
Dankzij het state of the art crowdfunding platform dat Holder enige tijd geleden ontwikkelde, is Gambitious altijd verzekerd van een gedegen, veilige en actuele fiscale omgeving voor het afhandelen van donaties en investeringen. Samen zetten ze continu stappen om de online service te verbeteren. Gambitious springt in op een grote behoefte in de markt van gamers en helpt onafhankelijke game developers en uitgevers om het juiste publiek te bereiken. Uiteraard om geld op te halen, maar ook voor het vermarkten van nieuwe games. Zowel grote als kleine investereerders kunnen hier terecht. Let the games begin!

Noot voor de redactie 
Wil je meer weten over Gambitious? Kijk dan op www.gambitious.com. Voor meer informatie over het ontwikkelen van een crowdfunding platform of voor andere vragen kun je contact opnemen met Babs Sturkenboom. Stuur een e-mail of bel 06-57936303.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord