Chris op Emerce.nl | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Chris op Emerce.nl

  • Chris Obdam
  • 23 Apr 2008

BBC trad vandaag toe tot de OpenID foundation. In Groot-Brittannië is de BBC nog altijd immens, ook op internet vlak. Het toetreden van de BBC is dan ook een belangrijk stap. Yahoo.com en Google waren de BBC al voor gegaan.

Op Emerce vindt u een artikel over dit nieuws. Er wordt in het artikel ook aandacht besteed aan de door Holder opgezet Nederlandse OpenID provider MijnOpenID.nl.

"Vorig jaar kende de Nederlandse onafhankelijke ID-provider MijnOpenID 500 geregistreerde gebruikers. Nu zijn dat er volgens Obdam 2.000. OpenID is in Nederland nog niet erg bekend. Dat is een van de reden dat er komende zomer een forummiddag wordt georganiseerd voor de grotere Nederlandse sites. Daar komen niet enkel technische en bedrijfskundige onderwerpen ter sprake, maar ook strategische. Obdam: "Wil je als bedrijf OpenID-provider zijn of enkel acceptant. En waarom wel of niet?"

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord