Chiel en Stephan behalen derde plaats! | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Chiel en Stephan behalen derde plaats!

  • Chris Obdam
  • 6 Nov 2008

Internetbureau zet Obdam internationaal verder op de kaart Holder het internetbureau uit Obdam heeft tijdens de europese kampioenschappen programmeren (RadRace) de aandacht weer op zich weten te vestigen met het behalen van een derde plek! De derde plaats werd behaald in een sterk deelnemersveld met deelnemers uit o.a. Denemarken, Duitsland en Nederland. De prestatie was des te meer bijzonder gezien het feit dat de rest van de top drie bestond uit grote beursgenoteerde internationals zoals Getronics.
De kampioenschappen vonden plaats op de Universiteitscampus van het Belgische Hasselt. Vorig jaar heeft het Holder team (Chiel Wester en Stephan Kaag) al meegedaan aan de Nederlandse kampioenschappen, ook daar werd een derde plek behaald. 

De wedstrijd was verdeeld over twee dagen en was gebaseerd op een actuele opdracht: het ontwikkelen van een computer programma welke bankrekeningen bijhoud en rentes berekend. Gezien de huidige economische crisis een interessant onderwerp. Chiel Wester, senior programmeur bij Holder, noemde de opdracht "zwaar en complex". "Na de eerste dag zagen we het somber in. We waren nog lang niet halverwege de opdracht. Gelukkig bleek dat iedereen het een lastige opdracht vond.". Tijdens de tweede dag bleek al snel het krachtsverschil in het deelnemersveld. Het Holder team haalde eenvoudig de laatste vijf.  

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord