Bowlr '08 | Holder
Holder Blog
Chris Obdam

Bowlr '08

  • Chris Obdam
  • 1 Feb 2008

Gisteravond vond het (vanaf nu) jaarlijkse Bowling Tournooi Bowlr plaats; Hét evenement in de interactieve industrie! Uiteraard was Internetbureau Holder ook aanwezig. In een Joint Venture met onze vrienden van StillPoint hadden een werkelijk dreamteam samengesteld!

Na aanvang bleek direct al dat we een Bowling Champs waren, strike na strike werd gegooid. Wat natuurlijk resulteerde in een eerste plek in de Poule. De 1/8ste finale daarna ging al net zo voorspoedig! Direct daarna werden we weer verder op de proef gesteld; de kwartfinale. Lange tijd gingen we gelijk op, maar de tegenpartij haalde tijdens de wedstrijd er versterking bij! Ondanks herhaaldelijk beroep bij de wedstrijdleiding ging deze strijd toch verloren... 

Een prima prestatie vonden wij zelf. Het evenement was prima georganiseerd door de mensen van MegaNova, het liep maar een klein beetje uit ;-) 

De sfeer was erg goed en er was bier in overvloed. Volgende jaar gaan we voor de finale!

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Chris Obdam

Chris Obdam

Founder

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord