Betty Blocks neemt Holder over
Holder Blog

Betty Blocks neemt Holder over

  • 14 Feb 2019
No-code platform Betty Blocks neemt applicatie-ontwikkelaar Holder over. De bedrijven werkten al intensief samen en delen dezelfde historie en achtergrond. Betty Blocks is hard op weg om applicatie ontwikkeling te democratiseren en heeft de ambitie om wereldleider te worden op het gebied van Citizen Development en No-Code platformen voor enterprises. De exponentiële groei van Betty Blocks (360% jaar op jaar groei) creëert een vraag naar nog meer expert-services om klanten en het partnerkanaal te ondersteunen bij de ontwikkeling van applicaties. De overname van Holder past perfect in de strategie om klanten nog succesvoller te maken.

Klaar voor groei

De overname stelt Betty Blocks in staat om partners beter te ondersteunen en hun succes te vergroten door onder andere de Betty Blocks Academy met trainingen in no-code ontwikkeling verder uit te bouwen. “Door de toevoeging van Holderkunnen we sneller schakelen, unlocken we een enorme kennisbank en biedt het extra duidelijkheid naar de markt toe.”, licht Betty Blocks CEO Chris Obdam toe. Het partnerkanaal is daarnaast in een hoog tempo aan het internationaliseren, met partners in de Verenigde Staten, Mexico, Canada, Japan, Azië en West-Europa.

Investeren in succes

Betty Blocks levert met het no-code platform een manier voor organisaties om zonder programmeerkennis complexe applicaties te maken. Waar Betty Blocks het platform levert, bouwt een implementatiepartner of de klant zelf de daadwerkelijke applicatie. Door de overname kan Betty Blocks betere ondersteuning bieden bij de ontwikkelingen van de applicaties. Hierdoor zijn klanten nog sneller succesvol op het platform. Daarnaast investeert het bedrijf flink in de Betty Blocks Academy. In de Academy onderwijzen trainers organisaties in no-code en citizen development.

Internationale groei

Betty Blocks rolt met vestigingen in Atlanta USA en Londen de internationale strategie succesvol verder uit. Daarnaast is de ontwikkelkracht groter en ligt er veel focus op customer success.

No-code applicatie ontwikkeling is de toekomst

De mankracht die met de overname beschikbaar komt, biedt ondersteuning voor de huidige doorbraak in de internationale enterprise wereld. Enterprises kiezen steeds vaker voor Betty Blocks, hiermee verstevigt het bedrijf uit Alkmaar zijn positie in de wereldwijde low-code/no-code markt. No-code applicatie-ontwikkeling is de toekomst en dit dringt bij steeds meer organisaties door. Met de samensmelting van Holder en Betty Blocks drukt Betty Blocks een serieuze stempel op het internationale IT-landschap.

Wat verandert er met deze overname?

Voor bestaande klanten van Holder verandert er weinig. Het development team van Holder werkt nog steeds aan het ontwikkelen van applicaties. Zij doen dit vanaf 1 januari alleen vanuit naam van Betty Blocks. Voor Betty Blocks betekent dit dat zij naast een applicatieplatform nu ook een groot ontwikkelteam voor projecten tot hun beschikking hebben, waarmee zij het netwerk van partners kunnen ondersteunen.

Noot voor de redactie:


Voor vragen kun je terecht bij Jolanda Jansen. Zij is bereikbaar op +31 6 55 56 70 57‬.

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Laat je gegevens achter.


Deze website maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Akkoord