Zusterorganisatie Betty Blocks debuteert in Gartner Enterprise HPaPaaS Magic Quadrant
Zusterorganisatie Betty Blocks debuteert in Gartner Enterprise HPaPaaS Magic Quadrant
Lisanne Steenis

Zusterorganisatie Betty Blocks debuteert in Gartner Enterprise HPaPaaS Magic Quadrant

  • Lisanne Steenis
  • 16 May 2017

Zusterorganisatie van Holder Betty Blocks debuteert in Gartners ‘Magic Quadrant for Enterprise High-Productivity Application Platform as a Service’ (HPaPaaS). Deze erkenning bevestigt de reputatie van Betty Blocks om met het gelijknamige platform met de snelheid van het licht ideeën in applicaties om te zetten.

Volgens Gartner zal in 2020 minstens 50 procent van alle nieuwe bedrijfsapplicaties ontwikkeld worden met high-productivity toolsets. HPaPaaS ondersteunt een no-code, grafisch modelgedreven ontwikkelomgeving waarmee ontwikkelaars snel elke bedrijfs-, web- of mobiele applicatie kunnen bouwen.

Holder kiest voor RAD-platform Betty Blocks

Holder gelooft dat online productontwikkeling sneller, efficiënter en bovenal eenvoudiger kan. En die belofte maakt Holder waar door zijn online producten 100% op het RAD-platform Betty Blocks te ontwikkelen. Arjan Stet, commercieel manager van Holder vertelt: “Betty Blocks stelt Holder in staat snel een wendbaar online product te ontwikkelen, samen met de klant. Zo zet ons team het idee van de klant in no time om in een flexibele applicatie die ruimte biedt voor continue doorontwikkelingen. De positionering van Betty Blocks in het Magic Quadrant van Gartner bevestigd onze strategische keuze voor het platform.”

Jonge speler tussen grote namen

De Gartner Magic Quadrant evalueert 14 oplossingen dit jaar. “Dat wij als relatief jonge speler uit Nederland nu opgenomen zijn is best bijzonder. Zeker als je bedenkt in welk tempo we dat voor elkaar hebben gekregen”, aldus CEO van Betty Blocks Chris Obdam.


Wil je meer weten over Betty Blocks in het Magic Quadrant of gewoon op de hoogte blijven van de nieuwste technologie? Download dan het samenvattende rapport en ontdek:

  • Wat high-productivity platforms zijn en wat ze betekenen voor jouw organisatie;
  • Hoe HPaPaaS platformen organisaties ondersteunen om nieuwe mogelijkheden te creëren op strategisch en competitief vlak;
  • En waarom je een HPaPaaS platform nodig hebt om aan alsmaar groeiende klantenverwachtingen te blijven voldoen.
Download het rapport

Ontvang maandelijks interessante artikelen in je mailbox.

Lisanne Steenis

Lisanne Steenis

Online Marketing Manager

Lisanne Steenis is online marketing manager bij Holder. Na haar master Persuasieve Communicatie aan de UvA ontstond de passie voor de dynamische wereld van online marketing & growth hacking.

Download de whitepaper "To RAD or not to RAD"

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download de whitepaper
back

Download het rapport van Gartner Magic Quadrant

Wil je meer weten over Betty Blocks in de Magic Quadrant of gewoon op de hoogte blijven van de nieuwste technologie? Download dan het samenvattende rapport.

Laat je gegevens achter.