Blog | Holder

Blog

Inspiratie, inzicht, innovatie en meer...


 • Lisanne Steenis

  Regio Alkmaar Magazine publiceerde een artikel over de aankomende verhuizing, de groei van Holder, disruptieve innovaties en de drang om de spelregels van applicatie ontwikkeling te veranderen.

 • Lisanne Steenis

  De Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp) wordt in mei 2018 opgevolgd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe Europese privacywet is opgesteld om gegevensbescherming in de Europese Unie te reguleren. In dit blog leggen we uit wat een SSL-certificaat is en hoe het een uitkomst biedt.

 • Lisanne Steenis

  Vandaag voeren alle wijkverpleegkundigen in Nederland actie tegen de bureaucratie waar ze dagelijks mee te maken hebben. Nou staken, niet helemaal. Ze doen vandaag lang alleen de administratieve handelingen die zij zelf nuttig vinden zodat er meer tijd overblijft om écht zorg te verlenen.

 • Joris Biersteker

  Dit jaar hadden alle Nederlandse gemeenten hun dienstverlening ook digitaal moeten aanbieden, was de bedoeling van premier Rutte, maar veel gemeenten lopen achter. Dit blijkt uit onderzoek van BNR in samenwerking met kaartenmaker Esri. 2018 belooft een mooi innovatief jaar te worden voor het gemeentelandschap.

 • Quinty Gulinck

  In alweer de derde editie van ‘Even voorstellen’ komen we iets meer te weten over online marketing manager Lisanne Steenis. Inmiddels heeft ze ieder bedrijf wel gehad op marketingvlak, van Woeler, Ripplestarters en Betty Blocks aan toe! Maar de focus is nu volledig op Holder gericht.

 • Lisanne Steenis

  Het nieuwe regeerakkoord werd gepresenteerd onder het motto ‘Vertrouwen in de toekomst’. De geplande investeringen in digitalisering zijn positief. Toch zijn er gemengde gevoelens over de plannen van de coalitie binnen de ICT-branche.

Download het whitepaper To RAD or not to RAD

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download het whitepaper