Blog | Holder

Blog

Inspiratie, inzicht, innovatie en meer...


 • Lisanne Steenis

  Vandaag voeren alle wijkverpleegkundigen in Nederland actie tegen de bureaucratie waar ze dagelijks mee te maken hebben. Nou staken, niet helemaal. Ze doen vandaag lang alleen de administratieve handelingen die zij zelf nuttig vinden zodat er meer tijd overblijft om écht zorg te verlenen.

 • Joris Biersteker

  Dit jaar hadden alle Nederlandse gemeenten hun dienstverlening ook digitaal moeten aanbieden, was de bedoeling van premier Rutte, maar veel gemeenten lopen achter. Dit blijkt uit onderzoek van BNR in samenwerking met kaartenmaker Esri. 2018 belooft een mooi innovatief jaar te worden voor het gemeentelandschap.

 • Quinty Gulinck

  In alweer de derde editie van ‘Even voorstellen’ komen we iets meer te weten over online marketing manager Lisanne Steenis. Inmiddels heeft ze ieder bedrijf wel gehad op marketingvlak, van Woeler, Ripplestarters en Betty Blocks aan toe! Maar de focus is nu volledig op Holder gericht.

 • Lisanne Steenis

  Het nieuwe regeerakkoord werd gepresenteerd onder het motto ‘Vertrouwen in de toekomst’. De geplande investeringen in digitalisering zijn positief. Toch zijn er gemengde gevoelens over de plannen van de coalitie binnen de ICT-branche.

 • Quinty Gulinck

  De tijden zijn veranderd en de technologie is een stuk verder. De gesprekken met chatbots zijn niet meer nutteloos en houterig. Tweederde heeft gebruik gemaakt van chatbots met betrekking tot klantenservice. Toch geeft 56% van de gebruikers aan de voorkeur te hebben aan persoonlijk contact.

 • Quinty Gulinck

  In de tweede editie van ‘Even voorstellen’ is het aan onze productspecialist. Hij begon in 2009 als stagiaire, bleef een aantal jaar plakken als oproepkracht en is nu alweer zes jaar officieel lid van team Holder. Deze editie stellen we je voor aan Brendan Schoon!

Download het whitepaper To RAD or not to RAD

Nieuwsgierig naar ons geheim achter applicatie-ontwikkeling? Download het whitepaper "To RAD or not to RAD" en kom erachter hoe het zo kan zijn dat wij 4x sneller ontwikkelen dan je gewend bent.

Download het whitepaper